Besök Kalifornien

Yosemite Nationalpark

Mono County erbjuder tillgång mot den östra passagen till Yosemite – den mindre syltfyllda sidan – med den stora Tioga Pass Road / SR 120 West. Medan U.S. Expressway 395 (Scenic Byway, förmodligen av staten) är öppet hela året, är Tioga Pass Road / SR 120 West stängd under vintermånaderna, ofta än inte från början av november till slutet av maj.

Otillåtet landskap: Tuolumne Meadows, Tenaya Lake och Olmsted Point är tre hisnande och oövervakbara platser.

Steg för steg instruktioner för att undersöka: Kort stigning, se naturligt liv och vårblommor på Tuolumne Meadows; fiska, simma och rodra din kajak vid sjön Tenaya; och ta fotografier av Half Dome och Clouds Rest från Olmsted Point.

Bodie State Historic Park

Den största orostade spökstaden i USA och hem till en av Kaliforniens största gyllene feber, Bodie hade en befolkning på 10 000 individer i slutet av 1870-talet. Idag minnen från gruvdagar vävstol på gatorna. Bodie landar, med nästan 200 strukturer som fortfarande står och precis som de var punkten där staden var öde.

Otillåtet landskap: Gå Bodie på ett självständigt besök och ta bilder av de gamla strukturerna och kyrkogårdarna. I utställningsrummet upptäcker du kartor som säljs till en liten kostnad. Frimärksfabriksbesök äger rum varje dag under mitten av året.

Den mest effektiva metoden att utforska: Ta en ersättningsresa från slutet av maj till slutet av oktober till Mammoth Lakes, Mono Lake eller Bridgeport, den närmaste staden Bodie. Ta med en fin kappa och skor, näring, vatten och solkräm; Det finns inga administrationer i denna statspark.

Mono sjö

Mono Lake är en enorm saltvattensjö känd för sin utveckling i kalciumkarbonat (kalksten) som kallas tufa torn. Bergsalt och mineraler, i kombination med normal spridning, gör dig dubbelt så salt som havet.

Måste se scen: se utvecklingen från tufter från hela världen, vulkanhåligheten i Panum Crater och ett stort antal övergående fåglar.

Den mest effektiva metoden att utforska: Det bästa stället att se kalkstensutvecklingen är Mono Lake Tufa State Nature Reserve (South Tufa, Lake Mono Tufa State Nature Reserve). Du kommer också att upptäcka guidade kajakpaddling, kajakpaddling och sightseeingturer; fråga oss båda Lee Vining gästdata.

bedroom luxe rv ultra

Villains Postpile National Monument

The Villains Postpile ses som kanske den bästa modellen inom kolumnerande basaltarrangemang. Det som ser ut som ett perfekt goliat-loggar är verkligen ett rörigt arrangemang av vulkanströmmar och kall utveckling.

Ett absolut måste se scenen: de 18 meter höga basaltsegmenten är i sig själva anmärkningsvärda, men det balanserade och förvirrande sexhörningsexemplet som de strukturerar märks betydligt gradvis från stenarrangemangets högsta punkt.

Steg för steg Instruktioner för att utforska: Besökare kan ta den nödvändiga transporten till Devils Postpile från basstugan på huvudstugan vid Mammoth Mountain i slutet av våren. Från busstationen är turen till basen 600 meter.

Regnbågen faller

Rainbow Falls är där floden San Joaquin öppnar sig till ett 10-meters vattenfall. Den är uppkallad efter regnbågar som verkar röra sig i dimman.

Otillåtet landskap: Se en regnbåge mask inramar vattenfallet, särskilt på ljusa dagar.

Den mest effektiva metoden att utforska: Rainbow Falls är en måttligt enkel 4 km (enkelriktad) promenad från Devils Postpile, bara öppet på sommaren, oftare än mitten av juni till oktober. Njut av en åktur, fånga öring på floden San Joaquin och ta med en kamera.

Resa och besök platser i stil med Luxe RV.

LOS ANGELES  |  SAN FRANCISCO  |  NEWPORT BEACH  |  SAN DIEGO  |  LAS VEGAS  |  MIAMI  |  ONE WAY RENTAL

rent an rv book now